ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ,ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ,ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟ ΔΙΧΩΣ ΠΟΛΕΜΟ,ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΑ

Posted: Οκτώβριος 27, 2012 in ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΘΗΒΑΣ

Σήμερα αυτό το «ΟΧΙ» γίνεται επίκαιρο όσο ποτέ. Ο φετινός εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου θέλουμε να γίνει πηγή έμπνευσης, για την άρθρωση των δικών μας «ΟΧΙ» απέναντι στο νεοναζισμό και στον εκφασισμό της ελληνικής κοινωνίας. Των δικών μας «ΟΧΙ» απέναντι στον κοινωνικό κανιβαλισμό που επιβάλλεται, και των δικών μας «ΝΑΙ» στην κοινωνία της αλληλεγγύης, της ισότητας και του σεβασμού της διαφορετικότητας.

ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ

 

Η σύγχρονη εκδοχή του ναζισμού σήμερα στην χώρα μας, η Χρυσή Αυγή, μέσω του φύρερ της Μιχαλολιάκου, είχε γράψει Ύμνο στον χασάπη Χίτλερ, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Τι εμπόδιο μπορεί να σταθεί στον δρόμο μας αφού ακόμα και σήμερα νοιώθουμε ΕΚΕΙΝΟΝ να μας οδηγεί; Χίλια εννιακόσια ογδόντα εφτά , σαράντα δύο χρόνια μετά, με την σκέψη μας και την ψυχή μας δοσμένη στην τελευταία μεγάλη μάχη, με την σκέψη μας και την ψυχή μας δοσμένη στα μαυροκόκκινα λάβαρα , με την σκέψη μας και την ψυχή μας δοσμένη στην Μνήμη του Μεγάλου μας Αρχηγού, υψώνουμε το δεξί χέρι ψηλά, χαιρετούμε τον Ηλιο και με το θάρρος που μας επιβάλλει η στρατιωτική μας τιμή και το εθνικοσοσιαλιστικό μας καθήκον, κραυγάζουμε γεμάτοι πάθος, πίστη στο μέλλον και στα οράματα μας :HEIL HITLER!!!»

(περιοδικό Χρυσή Αυγή – τεύχος 26, Μάιος 1987)

 

 

ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ: ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ. ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ!!!

«Όταν ήρθαν να πάρουν τους μετανάστες, δεν διαμαρτυρήθηκα, γιατί δεν ήμουν μετανάστης. Όταν ήρθαν για τους αντιφρονούντες δεν φώναξα, γιατί δεν ήμουν αντιφρονούντας. Όταν κατεδίωξαν τους τσιγγάνους, ούτε τότε φώναξα, γιατί δεν ήμουν τσιγγάνος. Όταν έκλεισαν το στόμα των αγωνιστών που αντιτάσσονταν στο φασισμό, δεν έκανα τίποτα γιατί δεν ήμουν αγωνιστής. Μετά ήρθαν να συλλάβουν εμένα, αλλά δεν υπήρχε πια κανείς να αντισταθεί μαζί μου … »

 

«ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ  ΒΑΘΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΝ ΔΕΝ ΘΑ

ΠΕΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟΣ, ΤΣΑΚΙΣΕ ΤΟΝ»

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s