Κανένας …Ελληνας, υπάρχει;

Posted: Οκτώβριος 30, 2012 in ΦΑΣΙΣΜΟΣ

Νέα πρόκληση από τη Χρυσή Αυγή που μετά τη δήλωση για τον Σχορτσιανίτη, βουλευτής του κόμματος είπε: «Ούτε η Αρση Βαρών, ούτε η Μιρέλα είναι Ελληνες»!

Κανένας ...Ελληνας, υπάρχει;

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Λαγός μίλησε στο EXTRA 3 και είπε ξεκάθαρα ότι κάποιοι που σήκωναν βάρη με τη φανέλα της Εθνικής άρσης βαρών και ήρθαν από την Αλβανία και τη Γεωργία δεν είναι Έλληνες και δεν αναγνωρίζονται από τη «Χρυσή Αυγή«.

Η δήλωση του Λαγού προκάλεσε πολλές αντιδράσεις με αποτέλεσμα να βγει στον αέρα ένας τηλεθεατής και να ζητήσει επίμονα από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής να του πει ποιους χαρακτηρίζει ως Αλβανούς.

«Οι αρσιβαρίστες που εσείς χαρακτηρίζεται Αλβανούς επειδή έρχονται από την Αλβανία είναι Βορειοηπειρώτες και διώκονται από τους Αλβανούς. Είναι ο Πύρρος Δήμας Αλβανός;», τόνισε χαρακτηριστικά ο τηλεθεατής για να του απαντήσει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής: «Εμείς σαν Χρυσή Αυγή τον τιμούμε και πάντα τον τιμούσαμε σαν Έλληνα, ποτέ δεν είπαμε Αλβανό τον Πύρρο Δήμα».

Επειδή όμως τόσο ο τηλεθεατής, όσο και τα άτομα που αποτελούσαν το πάνελ της εκπομπής ζητούσανε επίμονα ονόματα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής προχώρησε και σε …ονόματα και τόνισε ότι δεν θεωρεί Έλληνες τους Γιώργο Τζελίλη, Λεωνίδα Σαμπάνη, Λεωνίδα Κόκκα αλλά και τη Μιρέλα Μανιάνι και τον Κάχι Καχιασβίλι.

Ισως, αν έβγαινε και κανένας άλλος τηλεθεατής στον αέρα και του ζητούσε εξηγήσεις για κάποιο από τα παραπάνω ονόματα, να αφαιρούσε ένα ακόμη…

Πηγή: sentragoal.gr

Advertisements

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s